Campinghabitten.dk – opdateret

Ξ september 21st, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Camping |

Campinghabitten.dk er blevet opdateret med en rejsebeskrivelse fra vores campingferie til Bornholm og Sydsverige.

Broen ved Dalabadets Camping i det sidste lys

Der er også kommet flere sjove campinglinks, flere billede-videoer og beskrivelse af campingpladser.

Rigtig god fornøjelse!

Tags: 

 

Campingnyheder læses på Campinghabitten.dk

Ξ maj 31st, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Camping |

Campinghabitten.dk er kommet rigtig godt fra start. Der har være rigtig mange forbi i den første tid. Desværre har de ikke rigtig opdaget, at man kan læse campingnyheder på Campinghabitten.dk. Men fejlen er min – en meget stor del af gæsterne har bruget en 1024×768 skærm, og så opdager man det faktisk ikke så let.
Men det bekræfter jo bare reglen – man lærer så længe man lever.

Tags: 

 

Campinghabitten.dk – ny camping site

Ξ maj 21st, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Camping |

Jeg har ikke fået lavet så mange indlæg som jeg gerne ville den seneste tid. Dette skyldes, jeg har haft travlt med, at få Campinghabitten.dk gjort færdig. Men nu er den klar så værsgo at tage et kig.

Tags: 

 

Ferie for alle

Ξ februar 8th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Camping, Sygdom |

Alle vil gerne have ferie – der er bare nogle så har letter ved det end andre. Når man er dialysepatient er ferie nærmest umulig – eller er det ?. Hvis man er i peritoneal dialyse er det lettere, end hvis man er i hæmodialyse, pga. at man kan tage dialysen med sig. Der er en masse praktisk, som skal på plads – der skal findes “gæste-dialyse” eller bestilles levering af væsker. På disse områder kan der gøres meget for at gøre livet letter for dialysepatienter og et land, som Danmark har råd til det, så det er bare med at komme igang.

Noget helt andet er det mentale – hvad er ferie ?, for mange er det en tur med flyveren sydpå. Men behøver det nu at være det. Er ferie ikke noget med at få hverdagen skifte ud med noget andet i en periode, en anden bolig, andet mad, andre mennesker. Og dette kan man vel godt opnå i nærområdet.

Hvis man kan affinde sig med at rejse korte afstande bliver det hele pludselig mere overkommelig. Man bor måske 30 km fra dialysestedet, men måske kunne kan slå sig ned i et sommerhus 30 km på den anden side af dialysestedet og derved få sin dialyse, som sædvanlig under sin ferie.

Da jeg var i dialyse havde jeg meget svært ved at affinde mig med de nye feriebetingelser. Men da jeg først erkendte min situation – blev netop ferie noget af det “som gav lys i mørket”.

Vi tog på mange campingture i Danmark og havde nogle herlige ferie. Vi kørte ikke langt og nogle gange kørte vi hjem og “tankede væsker” – en enkelt gang fik vi leveret væsker til Hals.

Set i bakspejlet var det største reelle problem, at jeg mentalt synes, at ferie var umulig. Efter jeg fik løst det problem – viste det sig, at peritoneal dialyse og camping er en perfekt kombination, man har plads til væsker, altid et rent skiftested ved hånden og masser af pragtfulde campingpladser at besøge.  Så det er bare med at komme afsted og få noget ny energi.

Tags: , ,

 

Campingsæsonen slut

Ξ december 16th, 2007 | → 0 Kommentarer | ∇ Camping |

For mig/os er campingsæsonen slut. Campingvognen er gjort vinterklar og sat i hi. For mig var denne sæson lidt af en skuffelse. Vi har gjort som vi plejer – været afsted i de små ferier i løbet af året og så tre uger i sommerferien. Vi har være lidt plaget af sygdom – det er ikke rigtig sjovt for nogle, når enten far, mor eller børn er syge på en campingtur. Sommerferien gik til Norge.

Men hvorfor er jeg så skuffet – ja det ved jeg ikke rigtig. Jeg tror det er fordi vi ligesom er løbet tør for nye spændende ideer. Vi har været på campingferie siden 1990 – og især jeg er meget glad for at komme nye steder hen. Men de ukendte områder er nu, så langt væk, at vi viger tilbage for at kører derhen. Sidste år var en supersæson – vi var i Holland i sommerferien og havde en virkelige dejlig ferie alle sammen. Så det var næsten umulig at gøre i år til samme succes.

Men jeg skal ikke klage tænk at kunne tage på ferie uden at skulle tænke på dialyse, væske-planlægning, forhåndgodkendelser etc. – så er alt jo godt ligemeget hvor man er.

Tags: ,

 

Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR