De sorte spejdere – ren mobning

Ξ januar 25th, 2008 | → 1 Kommentar | ∇ Min mening |

Jeg hører “De sorte spejdere” næsten hver dag – pga. at det passer med min tur hjem fra arbejde. I starten syntes jeg, at de var forryende – sjove og med en rigtig mængde sort humor.
Men som tiden går, hælder jeg mere og mere til, at de bare uforskammede og mobber folk for åben mikrofon. Hvis de på den ene eller anden måde får held til at få “alternativ” person i telefonen, giver de den hele armen. Det alternative kan være næsten hvad som helst, f.eks. dialekt, beskæftigelse eller idag – barn og syg.
Personlig mener jeg, at de krydser den meget fine linje mellem hysterisk sjovt og vildt uforskammet.

Tags: 

 

Kontrol på sygehuset

Ξ januar 16th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Livet, Sygdom |

I dag har jeg været til kontrol på sygehuset. Sådan set ikke noget særligt, blodprøver, blodtryk og en samtale med en læge og så hjem igen.

Men det er altid en lorte dag, når jeg skal til kontrol. Det begynder næsten altid et par dage før, lige så stille begynder jeg, at blive mere nervøs. Jeg tror aldrig, jeg kommer dertil, at jeg kan være 100% kold. Hvorfor ? ja fordi det sandsynligvis er i forbindelse med et kontrolbesøg, at jeg bliver klar over at det ikke mere går super godt.

Man kan sagtens have en lav nyrefunktion uden, at man mærker noget somhelst – så evt. problemer vil derfor bliver afsløret i blodprøverne i forbindelse med et kontrolbesøg. Situationen bliver ikke bedre af, at man ikke kan få svaret på blodprøverne samme dag. Dette betyder, at lægen først set prøveresulterne dagen efter og hvis, der er problem bliver man så ringet op eller få tilsendet et brev.

Så i praksis ved man først, om alt er ok et par dage efter kontrolbesøget. Når jeg er til kontrol onsdag plejer jeg at ånde lettet op om lørdagen, når posten har været der. Hold kæft, hvor er man dum, at man ikke bare glemmer det hele og lever livet. Heldigvis er det ikke mere så tit at jeg skal kontrol-turen igennem.

Idag oplevede jeg et eksemple på, hvor svær en patient/læge samtale er (godt jeg ikke er læge!). På et tidspunkt sagde lægen, at nyren klarer virkelig flot for en 7 år gamle nyre – isoleret set meget positiv, og jeg vil tror, at det også var meget positivet og opmunternede fra lægens side. Men jeg hørte ham sige, at min nyre var gammel og jeg ved at gamle nyrer snart hører op med at virke! Så jeg blev faktisk lidt chokeret et øjeblik – inden mit rationelle jeg tog over og fik det gjort til en “kæk” kommentar fra lægen

Tags: 

 

Lykken er 1000m

Ξ januar 13th, 2008 | → 1 Kommentar | ∇ Før og efter, Livet |

Min kondi er ikke ligefrem den bedste. Og ja jeg kunne godt tåle at tabe nogle kilo. Måske derfor tog jeg med min datter i svømmehallen. Så kunne jeg tage mig en svømmetur, mens hun legede med de andre børn.

Det er lang tid siden, at jeg sidst har svømmet – trods det svømmede jeg 1000m uden besvær. I sig selv ikke nogen bedrift – men det satte alligevel nogle tanker igang. Jeg kom til at tænke på dengang, jeg knap nok kunne gå til bussen og måtte sætte mig på en bænk ved hver given lejlighed. Ja lykke er at kunne svømme 1000m – når man får lyst.

Tags: ,

 

Året der gik

Ξ januar 1st, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Livet |

Så gik der endnu et år og det gik utrolig stærk. Tiden er bare fløjet afsted. Mon dette skyldes aldren – nogle siger, at man mentalt har levet halvdelen af sit liv når man er omkring 7,5 (Set her eller mere matematisk).

For mig har det været et lidt mærkeligt år – jeg har endeligt glemt, at jeg er syg, eller retter har været syg. Faktisk har jeg glemt det så meget, at det er lidt af et problem, jeg er alt for tit ved at glemme min medicin.  Men mest af alt er det selvfølgelig positivt – jeg føler ikke mere, at jeg skal stå stille og tage hensyn. Nej nu vil jeg fremad og håber, at jeg får opfyldt nogle af mine drømme det næste år.

Tags: , ,

 

Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR