Flammen der gik ud

Ξ april 7th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Min mening |

Jeg har miste noget af min naive barnetro i dag. Jeg så, at man slukkede den olympiske flamme i Paris. Jeg har jo nok altid vidst, at de havde en backup – på en eller anden måde, men alligevel.
For mig var det ikke kun flammen de slukkede, de slukkede også min fasination af de olympiske lege og den olympiske ide – og den kan de ikke bare tænde igen.

Tags: 

 

Gadekamp

Ξ april 5th, 2008 | → 1 Kommentar | ∇ Min mening |

I dag var så dagen, hvor jeg var på gaden for at kæmpe for, at få flere til at tage stilling til organdonation. Det var en meget lærerig oplevelse. Jeg lærte, at mange absolut ikke ønsker at bliver konfronteret med spørgsmål omkring organdonation. Men jeg lærte også, at mange er helt afklaret, men bare ikke har fået sig taget sammen til at lade sig registerer. 

Den sidste gruppe fik idag den manglende anledning og vil sikkert lade sig registerer. For mig er den første gruppe mere interessant, for det er dem som fremtidige kampagner – efter min mening – skal rette sig imod. At spørge dem “Vil du være organdonor” – er det samme som “Vil du gerne dø”. Jeg tror, at man ville kunne opnå et bedre resultat ved at vende hele spørgsmålet om till noget i retning af “Vil du modtage et organ”. Hvis svaret på dette er ja – må man som konsekvens sige ja til organdonation.

Om ideen er brugbar i praksis må reklamefolk/psykologer afgøre. 

Tags: ,

 

Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR