Kreatinin på 95 – ny rekord

Ξ juni 18th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Sygdom |

Jeg var til kontrol i dag. Her fik jeg resultaterne fra blodprøverne sidste gang – et kreatinin på 95 – ny rekord. Selvom det er lidt mærkelig, da tallene er 5 måneder gamle – er det den bedste nyhed jeg har fået i meget land tid. Alle hverdagsproblemerne kan sgu være ligemeget ! – benzinpriser, strejke, ukrudtet i haven, vildfarne projekte på arbejde – for jeg har slået rekorden.

Tags: 

 

Flickr – bytte, bytte købmand

Ξ juni 15th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Foto |

I artiklen Flickr skrev jeg at min drøm er, at få et billede som var lidt hot på Flickr. Min drøm må siges at være blevet opfyldt med billedet:
It is hot, summer and beautiful

Problemet er bare, at jeg mere eller mindre har købt “berømmelsen”. På Flickr giver man billeder kommentarer, og jo flere kommentarer, jo mere bedre er billedet. Hvis man få kommentarer nok kan billedet komme på forsiden.
Dette princip har gjort, at der er alle mulig former for kommentar-bytning på Flickr.
Jeg har givet mange kommentarer og har derved fået mange kommentarer til mit billede.
Dette har intet med en saglig vurdering af kvaliteten af billeder at gøre – men er på en måde stadig lidt sjov…..

Tags: , ,

 

Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR