Er alt ok ?

Ξ november 14th, 2008 | → 0 Kommentarer | ∇ Min mening, Sygdom |

Jeg har fået taget de ekstra blodprøver for en godt uge siden og har ikke hørt fra sygehuset endnu. Dette betyder sandsynligvis, at de er ok. Jeg har selv set resultaterne og jeg syntes ikke umiddelbart, at de så ok ud.
Jeg synes, det er en meget dum procedure sygehuset har omkring blodprøvesvar. Hvis der er noget galt få du besked. Jeg kan godt forstå dette princip udfra et praktisk synspunkt – men det er ikke sjovt for patienterne.
Faktisk står jeg nu i den situation, at jeg ikke ved om de nye prøver overhoved er blevet set af en læge. Så i princippet kan jeg gå indtil næste kontrol om 3 mdr. og blive mere og mere syg uden nogen opdager det.
Endvidere er ventetiden forbandet – for hvorlænge skal man vente, før man kan stole på, at resultaterne er ok ?
Ved en normal kontrol kan jeg til nød leve med, at intet svar er et godt svar. Men i denne situation, hvor de normale prøver er “dårlige”, ville jeg ønske, at man fik besked under alle omstændigheder!

Tags: ,

 

Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR