De sorte spejdere – ren mobning

Ξ januar 25th, 2008 | → 1 Comments | ∇ Min mening |

Jeg hører “De sorte spejdere” næsten hver dag – pga. at det passer med min tur hjem fra arbejde. I starten syntes jeg, at de var forryende – sjove og med en rigtig mængde sort humor.
Men som tiden går, hælder jeg mere og mere til, at de bare uforskammede og mobber folk for åben mikrofon. Hvis de på den ene eller anden måde får held til at få “alternativ” person i telefonen, giver de den hele armen. Det alternative kan være næsten hvad som helst, f.eks. dialekt, beskæftigelse eller idag – barn og syg.
Personlig mener jeg, at de krydser den meget fine linje mellem hysterisk sjovt og vildt uforskammet.

Tags: 

 

One Response to ' De sorte spejdere – ren mobning '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' De sorte spejdere – ren mobning '.

 1. jacob said,

  on februar 10th, 2008 at 10:16 pm

  Jeg er også faldet fra som lytter til “De sorte spejdere”. Det er dog længe siden jeg faldt fra. Det var da min kone var kommet tidlig hjem med ungerne og ville høre radio, og der tilfældigvis var “De Sorte Spejdere”. Ved ikke lige hvad de havde gang i, men det et meget, lad os sige ‘sjofelt’ sprog, de havde gang i.
  Siden da, har jeg mistet alt for de to. Det var i orden, da det blev sendt om søndagen efter kl. 22.

  Og jo der er en meget fin linje mellem hysterisk og vildt uforskammet. Lidt lige som Tjenesten’s parodi på Naser Khader. Hvor han kalder alle for svin. Det er heller ikke sjov.

Giv en kommentar


Om Mig

  Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

  Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR