Syvårssøen

Ξ februar 22nd, 2008 | → 0 Comments | ∇ Foto, Natur |

Syvårssøen er et pragtfuldt område i frederikshåb plantage. Område er meget speciet pga. at der findes et antal søer, som der kun er vand i hvert 7. år (det siger man i hvertfald). Lige nu er der masser at vand. Se evt omtalen fra TVSyd.

Jeg er lidt vild med området, så jeg går tit en tur derude, og så kan man  jo også lige tage nogle billeder….

Tags: ,

 

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR