Knogleskørhed – måske

Ξ maj 5th, 2008 | → 0 Comments | ∇ Sygdom |

Jeg har på det sidste haft ondt i ryggen – det ville ikke rigtig gå væk, så jeg var en tur forbi lægen. Hendes konklusion var, at det kunne lyde som knogleskørhed. Så jeg blev sendt til skanning og røngen. Skanningen har jeg været til mens røngenbilledet må vente til efter strejken.
Jeg har siden transplantationen fået prednisolon – en kendt bivirkning ved dette stof er knogleskørhed. Jeg har lagt på stue med en, som havde fået nye hofter på den konto. Så jeg kendte godt risikoen.
Jeg håber selvfølgelig ikke, at der er noget alvorligt galt – men hvor jeg dog hader denne ventetid.

Tags: ,

 

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR