Campingnyheder læses på Campinghabitten.dk

Ξ maj 31st, 2008 | → 0 Comments | ∇ Camping |

Campinghabitten.dk er kommet rigtig godt fra start. Der har være rigtig mange forbi i den første tid. Desværre har de ikke rigtig opdaget, at man kan læse campingnyheder på Campinghabitten.dk. Men fejlen er min – en meget stor del af gæsterne har bruget en 1024×768 skærm, og så opdager man det faktisk ikke så let.
Men det bekræfter jo bare reglen – man lærer så længe man lever.

Tags: 

 

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR