Hvordan går det ?

Ξ oktober 22nd, 2008 | → 1 Comments | ∇ Livet, Sygdom |

Jeg var til kontrol på Skejby idag. Jeg fik det sædvandlige spørgsmål: “Hvordan går det ?”. Mit svar var både godt og skidt. Min egen nyresygdom går godt, jeg mærker ikke noget til den og tænker ikke rigtig på min sygdom.
Men Anastasias diabetes har godt nok “væltet” mig og hele familien. Ca. en gang om dagen får hun lavt blodsukker – i dag var den pludselig 1.9 – Gitte var nødt til at hælde juice i hende, hun kunne/ville ikke drikke. Det er simpelhen en uhyggelig oplevelse – det er ligesom om, at “lyset” stille går ud på pigen, mens man selv skal bevare roen og være 100% effektiv.
Jeg håber snart, at der kommer lidt mere ro på. Lige nu tør vi ikke at lade hende ude af syne bare et øjeblik – vi har oplevet, at der kan gå 10 minuter fra vi har en frisk pige til der kræves aktion.

Tags: ,

 

One Response to ' Hvordan går det ? '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Hvordan går det ? '.

 1. Jacob Bager said,

  on oktober 23rd, 2008 at 2:53 pm

  Hej Lars.

  Jeg troede ikke Diabetes 1 kunne være så nasty. Jeg håber så sandelig i får styr på det. Har selv diabetes 2 inde på livet, da hustroen blev gravid, men den diabetes’en forsvandt efter fødslen. Men vi har dog aldrig være nede 1.9 i blodsukker.

  Hils Familien, og vi håber snart du kommer tilbage over på 😛

Giv en kommentar


Om Mig

  Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

  Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR