Stigning i kreatinin

Ξ oktober 27th, 2008 | → 0 Comments | ∇ Ingen kategori |

Jeg har modtaget et brev fra Skejby – mit kreatinin tal var steget ved sidste kontrol. Så nu skal jeg have taget nye blodprøver. Jeg håber på, at alle problemerne omkring Anastasias diabetes har skabt “kaos” i min medicin/kemi, så de nye prøver vil være “normale”. Hvis nyrefunktionen for alvor er på vej ned – ja så er det faktisk lige det der mangler for at gøre alt “perfekt”.
De nye prøver skal tages om ca. 2 uger – det bliver lange 2 uger!

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR