Flickr

Ξ december 16th, 2007 | → 1 Comments | ∇ Foto |

Jeg har gennem et stykke tid fuldt lidt med på fotokritik.dk. Men så opdagede jeg Flickr og det var ligesom lidt mere hot.

Så det endte med, at jeg oprettede en konto og uploaded nogle billeder. Så nu har jeg en flickr konto og en drøm. En drøm om bare en gang at opleve, at et af mine billeder blive opdaget og bliver bare lidt hot – bare en håndfuld kommentarer ville være nok.

Men jeg må nok indse, at det kommer til at tage sin tid. Der bliver uploaded +2000 billeder pr. minut på flickr. Og jeg må jo nok indrømme, at mine billeder blejner lidt ved siden af de topprofessionnelle billeder på flickr.

Den anden dag troede jeg, at det skete – lige efter, at jeg havde uploaded, blev et billede valgt som “favorit billede” – men der skete ikke mere.

Så jeg har stadig min drøm.

Tags: , ,

 

One Response to ' Flickr '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Flickr '.


  1. on juni 15th, 2008 at 1:19 pm

    […] artiklen Flickr skrev jeg at min drøm er, at få et billede som var lidt hot på Flickr. Min drøm må siges at […]

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR