Pinjetræet

Ξ december 16th, 2007 | → | ∇ Have, Natur |

Sidste jul købte vi en stor pinjekogle - sådan bare som pynt. I løbet af året gik den istykker og der faldt frø/kerner ud. Sammen med min mindste datter plantede jeg nogle af disse kerne - for det kunne jo være. Og pludselig en dag var det noget grønt, der tittede frem. Min datter var meget begejstret.

pinjetræ

Hvis det nu lykkes at få et stort træ ud af det, havde jeg håbet at kunne plante det ud i haven. Men ak og ve - jeg har fundet ud af, at et pinjetræ ikke tåler frost - og der for ikke kan gro i haven.

Så den må få en plads indenfor. Men indtil videre følger min datter og jeg vidunderet i vinduet.

Tags: 

 

2 Responses to ' Pinjetræet '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Pinjetræet '.


 1. on august 22nd, 2009 at 3:18 pm

  Hej Pinjeplante ejer.
  Jeg har prøvet det samme som og sikken larm da koglen sprang , min plante ser ud som den viste , jeg vil passe på den i vintersæsonen..

  Hilsen Ulla Malmgren

 2. rasmus said,

  on september 10th, 2010 at 8:37 am

  staar nogle stykker rundt om i dk udenfaar

Giv en kommentar


Om Mig

  Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

  Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR

 

  Me Spring time is garden time Bee Autumn leaf Flower Pine cone Pine Viborg in blue Viborg hospital All I want for christmas PH Kogle Heavenly connections 
  Se flere billeder her