Campingsæsonen slut

Ξ december 16th, 2007 | → 0 Comments | ∇ Camping |

For mig/os er campingsæsonen slut. Campingvognen er gjort vinterklar og sat i hi. For mig var denne sæson lidt af en skuffelse. Vi har gjort som vi plejer – været afsted i de små ferier i løbet af året og så tre uger i sommerferien. Vi har være lidt plaget af sygdom – det er ikke rigtig sjovt for nogle, når enten far, mor eller børn er syge på en campingtur. Sommerferien gik til Norge.

Men hvorfor er jeg så skuffet – ja det ved jeg ikke rigtig. Jeg tror det er fordi vi ligesom er løbet tør for nye spændende ideer. Vi har været på campingferie siden 1990 – og især jeg er meget glad for at komme nye steder hen. Men de ukendte områder er nu, så langt væk, at vi viger tilbage for at kører derhen. Sidste år var en supersæson – vi var i Holland i sommerferien og havde en virkelige dejlig ferie alle sammen. Så det var næsten umulig at gøre i år til samme succes.

Men jeg skal ikke klage tænk at kunne tage på ferie uden at skulle tænke på dialyse, væske-planlægning, forhåndgodkendelser etc. – så er alt jo godt ligemeget hvor man er.

Tags: ,

 

Giv en kommentar


Om Mig

    Jeg hedder Lars Skøtt Chris­ten­sen. Jeg er gift og har 2 piger. Jeg arbejder som system­udvik­ler hos Unik System Design

    Jeg blev efter lang tids nyre­sygdom nyre­trans­planteret i 2001 og ønsker med denne blog, at give håb til dem der des­være stadig står på vente­listen til et nyt organ. Og samtidig vise alle andre at organ­dona­tion faktisk giver liv.

FlickR